Journey Through Time
Aftermovie 2014

2 maanden geleden

Annulering Sonic Festival outdoor 2016.

Het insturen van het formuleer was mogelijk tot 5 oktober 2016. Tussentijds is dit al twee keer verlengd door de organisatie om iedereen de mogelijkheid te bieden het formulier in te vullen. 

 

12 maanden geleden

3 maanden geleden

Sonic Festival heeft speciaal voor haar bezoekers een unieke deal samengesteld in samenwerking met Holi Fusion Festival in Maastricht. Als Sonic bezoeker kun jij nu een ticket kopen voor Holi Fusion Festival op 10 september in Maastricht voor slechts €10,00. 

Wil je gebruik maken van deze actie? Klik dan HIER!

Had jij een Sonic Indoor ticket? Dan kun jij met dat ticket naar Holi Fusion Festival!

3 maanden geleden

Beste party people,

Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing moeten nemen om Sonic Festival 2016, dat op 9 en 10 september zou plaatsvinden, te annuleren.

De kaartverkoop in de aanloop richting het festival is niet toereikend geweest. Wij hebben alles binnen ons vermogen gedaan om het festival alsnog doorgang te geven, helaas heeft dit niet mogen baten.

Deze keuze is niet alleen pijnlijk voor Team Sonic en haar leveranciers, maar een nog grotere teleurstelling voor de festivalgangers die Sonic 2016 op hun party agenda hadden staan. Echter iedere teleurstelling geeft ruimte voor nieuwe kansen. Deze zullen wij als Team Sonic met beide handen grijpen. Met frisse moed en een nieuwe organisatiestructuur zal Team Sonic de toekomst tegemoet gaan. Het Sonic-tijdperk is hiermee niet ten einde, maar klaar voor een volgende fase. 

Wat gebeurd er nu met je ticket?
Iedereen die een ticket heeft van Sonic Festival Indoor mag kosteloos op 10-09-2016 naar Holi Fusion Festival in Maastricht. Iedereen die reeds via de officiële verkoopkanalen een ticket heeft gekocht voor Sonic Festival 2016 krijgt binnen 10 à 15 werkdagen het betaalde bedrag automatisch op hun rekening gestort én krijgt een speciale ticketlink per e-mail waar je een ticket voor Holi Fusion Festival kan kopen voor slechts € 10,- i.p.v.  € 26,95 (door-ticket). Heb je vragen over de ticketafhandeling? Bezoek dan www.ticketscript.nl en klik op ‘support’.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen rondom Sonic Festival. Heb je algemene vragen? Neem dan contact op met Team Sonic via het contactformulier op: www.sonicfestival.nl.

We hope to see you soon.

Team Sonic.

Facebook
Snapchat
Snapchat: @sonicfestivalnl
Instagram