Journey Through Time
9 & 10 september
Megaland Landgraaf
Aftermovie 2014
Latest updates:
- - -

2 weken geleden

Link: KLIK OP DEZE LINK!

Annulering Sonic Festival outdoor 2016.

Door het invullen van dit formulier meld men zich aan voor het retourneren van de tickets van Sonic Festival outdoor. Het automatisch terugboeken is na overleg met onze ticketpartner toch niet goed gelukt en krijgen we veelal foutmeldingen. Via deze weg worden jullie regelmatig op de hoogte gebracht via een mailing over de status van de afhandeling van uw tickets. Er zal eind deze week nog een update volgen, dus meld u z.s.m. aan!

Door het invullen van dit formulier verzamelt Sonic Festival i.s.m. Ticketscript alle gegevens van de mensen die de tickets willen retourneren. Alleen de persoon die daadwerkelijk de tickets heeft betaald, kan zich aanmelden voor dit formulier. Heeft een vriend of vriendin je tickets gekocht of iemand anders? Laat die persoon zich dan aanmelden, dat is voldoende!

 

10 maanden geleden

4 weken geleden

Sonic Festival heeft speciaal voor haar bezoekers een unieke deal samengesteld in samenwerking met Holi Fusion Festival in Maastricht. Als Sonic bezoeker kun jij nu een ticket kopen voor Holi Fusion Festival op 10 september in Maastricht voor slechts €10,00. 

Wil je gebruik maken van deze actie? Klik dan HIER!

Had jij een Sonic Indoor ticket? Dan kun jij met dat ticket naar Holi Fusion Festival!

1 maand geleden

Beste party people,

Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing moeten nemen om Sonic Festival 2016, dat op 9 en 10 september zou plaatsvinden, te annuleren.

De kaartverkoop in de aanloop richting het festival is niet toereikend geweest. Wij hebben alles binnen ons vermogen gedaan om het festival alsnog doorgang te geven, helaas heeft dit niet mogen baten.

Deze keuze is niet alleen pijnlijk voor Team Sonic en haar leveranciers, maar een nog grotere teleurstelling voor de festivalgangers die Sonic 2016 op hun party agenda hadden staan. Echter iedere teleurstelling geeft ruimte voor nieuwe kansen. Deze zullen wij als Team Sonic met beide handen grijpen. Met frisse moed en een nieuwe organisatiestructuur zal Team Sonic de toekomst tegemoet gaan. Het Sonic-tijdperk is hiermee niet ten einde, maar klaar voor een volgende fase. 

Wat gebeurd er nu met je ticket?
Iedereen die een ticket heeft van Sonic Festival Indoor mag kosteloos op 10-09-2016 naar Holi Fusion Festival in Maastricht. Iedereen die reeds via de officiële verkoopkanalen een ticket heeft gekocht voor Sonic Festival 2016 krijgt binnen 10 à 15 werkdagen het betaalde bedrag automatisch op hun rekening gestort én krijgt een speciale ticketlink per e-mail waar je een ticket voor Holi Fusion Festival kan kopen voor slechts € 10,- i.p.v.  € 26,95 (door-ticket). Heb je vragen over de ticketafhandeling? Bezoek dan www.ticketscript.nl en klik op ‘support’.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen rondom Sonic Festival. Heb je algemene vragen? Neem dan contact op met Team Sonic via het contactformulier op: www.sonicfestival.nl.

We hope to see you soon.

Team Sonic.

Facebook
Snapchat
Snapchat: @sonicfestivalnl
Instagram